19. maaliskuuta 2012

you know what? life is great !

Holaa!

Ajattelin tehdä vähän erilaista postausta, noiden kielimatkapostausten lisäksi! Koska mua oikeesti kiinnostais alkaa kunnolla kirjoittamaan tänne, ja kertomaan mun elämästä enemmänkin kielimatkajuttujen ohella. En tiedä kiinnostaako teitä mun elämä yleisesti, mutta ite ajattelin että se vois olla ihan kiva stressitön harrastus vaihteen vuoksi. :)

Noniin. Hiihtoloma oli ja meni ja meni itseasiassa tosi hyvin! Koska olin mahtavan porukan kanssa rukalla! :) Viimeviikkokin oli tosijees vaikka olikin miljoonasti kokeita ja kolmet sanakokeet, mutta on vaan alkanut tuntua jotenkin että tää kevät alkaa voittaa mut puolelleen. Viime viikolla oli myös koulussa liikuntapäivä ja oli kyllä mahtavaa, koska oli täydellinen sää lasketella ja muutenkin kiva viettää kavereiden kanssa aikaa muullakin tavalla koulussa aikaa kun pulpetissa istuen.

Tänään mulla alko myös tet-jakso joka kestää viikon, ja tänään ensimmäinen päivä meni kyllä niin hyvin että ei ois voinu eka päivä paremmin mennä! :)


Eli tällä hetkellä kaikki oikeesti menee hyvin ja tekee mieli vaan hymyillä koko ajan! :) Huomasitte varmasti miten hyvin mulla menee, joten joo hyvin menee!

Ihanaa kevättä kaikille!

4 kommenttia: