15. huhtikuuta 2012

small talk about EF !

Hejssan!
Sain kivan pikkuidean tässä sunnuntaiaamuna että kirjoittaisin tänne vähän aiheellisempaa juttua, kuin mitä viimeaikoina on ollut. 
Useimmat mun lukijoista ovat kielimatkoista kiinnostuneita, ja jotenkin sitä kauta tänne päätyneetkin, joten nyt tulee juttua EF'stä!

First:
MIKÄ ON EF?
-EF on järjestö joka tekee ympäri maailmaa kielimatkoja & vaihto-oppilasvuosia kaikenikäisille! (vaihto-oppilasvuosia ei tietenkään ihan kaikenikäisille) 
- EF on tunnettu järjestö ympäri maailmaa  ja EF:llä on oppilaita yli 100 eri maasta !
- EF:n kielikursseilla voit opiskella kieliä haluamassasi maassa aktiivisessa oppimisympäristössä! Haluamattakin oppii! :D
- EF tekee siis kielimatkoja ikäryhmittäin , joten kaikenikäisille löytyy kyllä omat kurssinsa :) Nuorimmat kielimatkalaiset saattavat olla vasta 10-vuotiaita koska EF järjestää kursseja myös 10-14 vuotiaille erikseen!

Kielimatkat junioreille
Kielimatkat
Kielikurssit Ulkomailla
Opintovuosi Ulkomailla

 EF tekee siis kielimatkoja ympäri maailmaa! 10-18 vuotiaille kohteina ovat; Iso- Britania, Yhdysvallat, Malta, Australia, Ranska, Espanja, Saksa & Ruotsi  
Huom! ^kohdetta klikkaamalla pääset lukemaan siitä lisää tietoa !

Itse en voi valitettavasti kertoa kuin kokemuksia Maltasta, mutta minulla on paljon tietoa myös muista kohteista. Tänä kesänä oli tarkoitus lähteä kielimatkalle jonnekkin päin Englantia, mutta en tosiaan tiedä onnistuuko se nyt. Ehkä vielä jokin päivä!

^Tuossa on tollainen esittelyvideo, mikä on kuvattu viimekesän loppupuolella. Mikäli kiinnostaa malta, suosittelen katsomaan! 

Muutenkin tuolta EF:N YOUTUBE KANAVALTA löytyy sairaan hienoja videoita, joissa saa kiinni siitä oikeesta tunnelmasta, koska se välittyy niissä todella hyvin. Mutta teille, jotka ootte olleet kielimatkalle en missään nimessä suosittele katsomaan varsinkaan sitä oman kohdemaan videota, ihan vaan sen takia että säästytte ikäväkohtaukselta :(


Jos teitä kiinnostaa kysellä ihan mitä vain, mun omista kokemuksista tai ylipäätään kielimatkoista, niin vastaan erittäin mielelläni! Jos on paljon kysymyksiä, ja haluat pitkän vastauksen, laita minulle sähköpostia pazanz@yahoo.fi !

JOS HALUAT TILATA ESITTEEN EF:N KIELIMATKOISTA KLIKKAA ->  http://my.ef.com/Anskuuu


Thankyouuu!


10 kommenttia:

 1. voiei ei ois pitäny kattoo tota tuli niin ikävä maltaa! :c

  VastaaPoista
 2. Mun oli kans tarkotus lähteä joskus 16- vuotiaana ef:n kautta kielimatkalle, mutta se vähän sitten jäi ja lähdin muuten vaan etelään lomailemaan.:)

  http://live-enjoy-and-love.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ois nii unelma lähtä kielimatkalle. ja varmaan toteutanki sen ens kesänä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeeei! :D Oon tosi ilonen sun puolesta koska kielimatka oli ainaki mulle maailman paras & ihanin kokemus IKINÄ!

   Poista
 4. Mä voin sanoa, että ei kannata lähteä kielimatkalle. Se on tosi kallis verrattuna jos lähtisi ihan vaan perus matkalle. Kannattaa oikeasti lähteä vaan normi matkalle, säästyy paljon rahaa. Ei kielimatka ole niin ihmeellinen, siellä ei ole yhtään vapautta. Se kuitenkin o vähän kuin koulua. Ei saa lähteä 10 aikaa hotellista pois, on pakko mennä kaikkiin aktiviteetteihin. Ei tää tod. näköisesti tuu sua vakuuttumaan, mutta ainakin itselleni kielimatka oli kova pettymys.

  Ja kyllä olin Maltalla kielimatkalla 2009.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku kerroit mielipitees mut ite olin siis Maltalla kielimatkalla 2011 & se ei ollut yhtään tollaista mitä kerroit tossa kommentissas!

   Meillä oli iteasias aika paljo vapautta ku oltii isäntäperhees eikä ne ollu kotiintuloajoistakaa nii tarkkoja! :)

   Meillä oli kouluu pari tuntii aamulla (ei viikonloppusin) ja siel oli iha mukavaa vaikka oliki välil tylsää mut meillä oli ihana opettaja!<3 Sit sen jälkee oli vapaa aikaa tai jotainretkiä tai bileitä!(:

   En kadu hetkeekää et lähin kielimatkalle koska vaikka se maksoki paljon nii ei niitä kokemuksia ja kaikkee mitä opin sen aikana voi rahalla mitata!

   Poista
 5. Mä lähdin 16-vuotiaana kielimatkalle ja oli hieno reissu. Huonoja vaihtarikokemuksia olen kuullut useita ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin oon kuullut enemmä noista huonommista vaihtarikokemuksista ! Mut enemmä kyllä hyviä kokemuksia (:

   Poista