18. lokakuuta 2012

Still alive

Joo hei, en oo ihan vielä kadonnut mihinkään vaikka siltä varmaan näyttänyt! Siitä on taas liian pitkä aika kun viimeksi näytin elonmerkkejä täällä blogissa.Tää syksy on vaan mennyt nopeesti että ei ole edes kerinnyt ajatella mitä kaikkee siistii on kerennyt tapahtua !


Olin syyskuun alussa EF Reunion Partyissä Helsingissä, mutta sieltä ei kyllä valitettavasti oo yhtään mitään kuvia, koska ei ollu kameraa mukana ja muutenkin tunnelma oli tosi erilainen verrattuna viime vuoteen... Varmaan johtu siitä että siellä ei ollut sitä "meidän porukkaa" vaan oli ne jotka oli ollu kielikursseilla viimekesänä... Mutta oli siellä silti tosi hauskaakin :)

Ja sit vielä tossa viikko sitten meidän koululla kävi saksalaisia vieraita jotka oli saksaa lukevien luona majoitettavina ja tietenkin mullakin majoittui yksi tyttö ! Oli kyllä ihan parasta ja ää en kestä oottaa sitä kun päästään sitten maaliskuussa koko porukka taas saksaan näkemään noita tyyppejä ! :D 


Haluun myös oikeesti ruveta panostamaan tähän blogiin, ja alkaa bloggamaan useammin, mutta tuntuu et koko ajan on liian kiireistä mutta keep on trying !

Adios ! 


6 kommenttia:

 1. Äää ihana banneri sulla ei voi muuta sanooo! ja kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. oi vitsi, mäki haluisin kielimatkalle, mut olin just kanadassa ja näin ihan asumassa, nii äiti ei oikeen innostu kielimatkoista :D mut en tiiä ku en oo koskaan ollu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooi kiva kuulla et oot kiinnostunu kielimatkoista ! Mut en voi muuta sanoo ku et kannattaa todellaki lähtee jos on vaan mahollisuuksia koska varmasti tulee olemaan elämäs yks parhaista kokemuksista (: Jos kiinnostaa kuulla lisää nii multa voi aina kysellä!8)

   Poista
 3. Kiva blogi ! :) Liityin lukijaks, liity mulle kans jos pidät mun blogista: www.hennanblogii.blogspot.com

  Voit kans äänestää mun blogia Tähtibloggaaja kilpailussa: http://www.cosmopolitan.fi/galleria/10/tahtibloggaaja/351/hennan_blogi
  Jokainen ääni on tärkeä, Kiitos jo etukäteen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti tosi paljo!! :> ja et kyllä näy tuolla mun lukijoissa ainakaa vielä.. hahah

   Poista