18. maaliskuuta 2014

Jenni's story, EF Torquay 2013

Jenni, 16, kertoi minulle kielimatkastaan Torquassa, Iso-Britaniassa, jossa hän oli kolme viikkoa kaverinsa kanssa kesällä 2013! Jenni oli international -kurssilla, ja hänen kielimatkaansa kuului myös vierailu ranskassa.

Miten päätit lähteä kielimatkalle? Mistä kuulit EF'stä?
"Yhden kaverin kanssa mietittiin yhdessä et ois tosi kiva lähtee just kielimatkalle, ja EF'stä kuulin myös samaan aikaan tältä kaverilta."


Missä majoituit?
"Majoituin resortissa, joka oli kahden tähden hotelli ihan lähellä koulua."

Millaista oli opiskella koulussa?
"Opettajat olivat ainakin ihan mahtavia! Opiskeltiin yleensä pienissä ryhmissä tekemällä tehtäviä ja käytettiin opiskeluun mm. ipadeja!"
 
Oliko sulla mitään lisäaktiviteetteja? Millaisia retkiä siihen kuului?
"Mulla oli funpack ja se oli tosi hyvä, koska sit ei ehtinyt tuleen tylsää vapaa-ajallakaan! Käytiin paljon kaikkialla, esim. Kent's Cavernissa, erilaisilla pienemmillä reissuilla (hietsut ym.) ja funpackkiin kuului myös pool partyt! ."

Miten kielitaitosi kehittyi?
"Kielitaito kehittyi ainakin siinä mieles et on helpompi keskustella englanniks ja ihan arkisia juttuja, ja pystyy tuleen hyvin toimeen pelkästään englannilla."


Kerro kolme parasta asiaa matkaltasi?
"Vaikee sanoo ainoastaan kolme parasta asiaa, koska oli nii paljon kaikkee kivaa. Mutta satunnaisessa järjestyksessä megaparty, vesipuisto ja laserpeli!"


Täyttyivätkö odotuksesi?
"Odotukset todellaki täyttyi ja ylittyivät, oli ihan huikee matka ja ihana porukka!"

Suositteletko EF'n kautta kielimatkalle lähtemistä?
"Suosittelen EF:n kautta matkustumista ihan kaikilla ketkä on vähänkin kiinnostuneita parantaan omaa kielitaitoaan ja luomaan kansainvälisiä ystävyyssuhteita."


"Super iso lämmin halaus kaikille 2013 Torquayssa olleille, miss u all❤"

Kiitos paljon Jennille kuvista ja haastattelusta!

2 kommenttia: