12. syyskuuta 2015

EF CALIFORNIA 2014 pt.4 , LOS ANGELES, Beverly Hills & Hollywood

Viimeinen caliviikonloppu, tai melkein kokonainen viikko vietettiin enkeleitten kaupungissa, eli arvata saattaa; Los Angelesissä. Tämä reissu oli EF:n järjestämä, ja siihen päätimmekin sitten haikein mielen kielimatkamme. 

Losia kohtaan oli tietenkin kovat odotukset, myös sen takia koska kyseessä oli viimeinen viikko ja erityisesti koska ajattelin silloin että nyt tää on se "once in the lifetime" kokemus, enkä varmaan tule palaamaan tänne ainakaan pitkiin aikoihin. Tuon viikon ajalta voisin kyllä helposti ottaa minkä tahansa päivän takaisin. Los Angeles ei kuitenkaan loppujen lopuksi ollutkaan niin maailman siistein kaupunki, vaan ainoastaan isolle alueella kauaksi toisistaan ripoteltuja pienempiä paikkoja. Silti ne muutamat päivät jotka siellä hengailtiin, oli yksiä parhaimpia päiviä koko reissulta.

Kun ajoimme Losiin pysähdyimme useissa paikoissa, ja nähtävyyksissä ennen hotellille saapumista ja Hollywood Sign ja Beverly Hills olivat yksiä niistä. 

Hosteiltä lähtiessä en tajunnut että käymme koko päivän läpi nähtävyyksiä, mutta kyllä toi tupac-paita oli ainakin erittäin ikimuistoinen valinta Beverly Hillsiin!

Mulle jäi Beverly Hillsistä vähän mitäänsanomaton kuva. Paljon superkalliita liikkeitä ja ökyautoja. Ja super kuuuuma päivä! :D Hauskahan siellä tietty oli tepastella ja ihmetellä kaikkea mahdollista, mutta ei ainakaan omasta mielestäni mikään 'must see' paikka losissa. 


Niinkun kuvasta näkyy, sovitaan täydellisesti beverly hillsin rodeo drivelle!


Seuraavana olikin vuorossa Hollywood, jota ei valitettavasti keretty kiertää kuin joku 20-30min, ja ne jotka on joskus siellä olleet tietää että sen läpi koluamiseen tarvittaisiin useampi tunti, ellei kokonainen päivä! Kerettiin käydä ihmettelee hullua menoa, ja ihmispaljoutta siis vain hetken, ja kerkesin vain pari julkkistähteä bongata. Michael Jackson jäi sit ensi kertaan, mutta onneks löysin MJ dollareita (!!) Fangirl haha.
Seuraavassa postauksessa siirrytään sit Losin viimeisiin päiviin; Disney Landiin ja Universal Studiossille 


Later !

// Jos sulla ei oo vielä EF:n tän vuotista esitettä, ja sitä kovasti kaipailisit niin sen voi tilata suoraan kotiin TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti