7. syyskuuta 2015

EF GLOBAL BUS TOUR 2015 @ Jyväskylä

Hejsan!

EF järkkäsi elokuun aikana joka syksyisen Global Bus Tourin, jonka tarkoituksella oli valloittaa suomen eri kaupunkeja ja kiertää pinkillä kaksikerroksisellä bussillä ympäri suomalaisia lukioita ja kauppakeskuksia. Mä olin mukana 20.8 Jyväskylässä kiertämässä kolme eri lukiota kahden liiderin ja toisen ambassadortytön Astan kanssa. 


Oli kyllä super hauska päivä ja luulen (ja tiedän :P ) että saatiin innostettua monia uusia kielimatkalaisia. Varmaan kaikista suosituimmat kiinnostuksen aiheet oppilaille olivat kielimatka-arvonta, jossa pystyi voittamaan ilmaisen kielimatkan ja juuri noi kuvaus "instagram-freimit" joiden kanssa sai ottaa kuvan. Nauratti vaan tuo EF Italy tuolla ylhäällä, mutta ollaanhan me nyt niin kansainvälisiä että se kelpaa hyvin ! :D Myös monien lempparijuttu (itseni mukaan lukien) oli vaan kiivetä tuonne bussin katolle.


Bussissa kuljettajana oli tosi hauska espanjalainen jäbä, joka on kiertänyt tällä samalla bussilla läpi melkein kaikki pohjoismaat ja sanoi juuri että tulleensa suomeen norjasta! Oli mielenkiintosta lukea monien eri maiden esitteitä ja terveisiä mitä sinne bussiin oli muualta jätetty. Ja niinkuin kuvasta näkyy oli kaikilla halukkailla myös mahdollisuus kokeilla hulavannetta sekä jongleerausta, :D 


Meitä kävi myös moikkaa hurjan paljon EF:n entisiä tai jopa tän kesäsiä oppilaita, ja myös sellaisia jotka oli jo valmiiks varanneet matkan ensikesälle mm. Floridaan !
Tälläinen poppoo oli meitä kasassa + pari varmasti tulevaa kielimatkalaista ;) Tän kuvan otin erään tytön instagramista täältä. Toivottavasti ei haittaa !

Later!

// Jos sulla ei oo vielä EF:n tän vuotista esitettä, ja sitä kovasti kaipailisit niin sen voi tilata suoraan kotiin TÄSTÄ

2 kommenttia:

  1. löysin sun blogin! ihana :-) Ootko ajatellut meneväsi jonnekkin 2016 vuonna :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) ja en kyllä yhtään vielä tiedä, sen näkee sitten!

      Poista