1. lokakuuta 2015

EF CALIFORNIA pt. 6 Los Angeles, Santa Monica & Venice Beach


Mä muutan caliin -Tuuttis
Toisiksi viimeinen päivä losissa vietettiin Venice Beachilla ja Santa Monicalla! Venicellä ehdittiin pyörähtää vain hetki, ja Santa Monicalla oltiin sitten loppu iltapäivä. Mun mieleen oli ehdottomasti enemmän Venice persoonallinen ja "hippi" ympäristönsä takia. :P
Venice oli aika täynnä tollaisia krääsäkauppoja, mutta sieltä löyty kyllä kaikkee superhauskaa. Meitä varoiteltiin kyllä ennen sinne menoa luottamasta liikaa vieraisiin, koska siellä näkyy suuressa osassa oleva kalifornian "alakulttuuri". Ihanan värikäs paikka joka tapauksessa, ja huikeen hienosti maalattuja taloja !
Santa Monicalla meno oli sit hieman erilaista, eli paljon lapsiperheita ja turisteja. Kierreltiin hetki Santa Monica Pierillä, jonka jälkeen asetuttiin rannalle auringonpalvontaan loppu päiväksi. Se oli yks kuumimmista päivistä koko matkalla, ja muistaakseni muutama sai tuolloin auringonpistoksen liiderin ohjeustuksesta huolimatta. Takaisin bussille kulkiessa oli pakko sitoa pyyhe pään ympärille turbaaniksi, kun päähän jomotti sen verran. Muistakaa siis juoda vettä tasaisin väliajoin pitkin päivää, että vältytte auringonpistokselta kuumissa kohteissa !
Pitkän päivän jälkeen rentouduttiin hotellilla pari tuntia, ja illalla lähdettiin porukalla syömään Disneylandin vieressä sijaitsevaan burgeripaikkaan! Käytiin samalla myös vähän kiertelemässä Disneylandin ympäristöä, ja ostamassa tuliaisia. 

Viimeisinä päivinä ei kyllä univaikeuksista kärsitty, kun koko päivän oli ollut menossa. Tämänkin kuvan jälkeen meni n. puoli tuntia kun simahdin heti hotellihuoneeseen päästyäni. 

Calipostaussarja päättyy ainakin nyt toistaiseksi tähän, ja kiitos kaikille jotka on jaksanu tätä seurailla!:) Luultavasti palaan kalifornian tunnelmiin tulevissa postauksissa, ja kerron esim. EF'n paikallisesta koulusta. Jos olet kiinnostunut lähtemään kielimatkalle/kielikurssille Kaliforniaan, tai aivan minne tahansa päin maailmaa niin muhun saa aina ottaa yhteyttä s-postitse tai vaikkapa tulla juttelemaan kikissä. 

Later !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti