18. lokakuuta 2015

Katutoimintaa Joensuussa!

Kulunut viikonloppu on ollut täynnä pinkkiä, sinistä ja tietenkin kymmeniä esitteitä tällä kertaa tutussa ja turvallisessa Joensuussa!

Perjantaina oltiin Roosan kanssa parin tunnin kierroksella keskustan tuntumassa jakamassa flyereita, ja sen lisäksin vietiin muutama juliste ja esite mm. Nuorikeskus Whisperiin. 
Löysin vanhoja EF pinssejä, joita muistaakseni sain ekoista EF Reunion Partyistä vuonna 2011, ja kiinnitinkin innoissaan niitä paidan täyteen.

Lauantaina puolestaan vietettiin kokonainen päivä Veeran ja Roosan kanssa Kauppakeskus Iso Myyssä Street Actionin merkein. Ollaan täällä jo vuodesta -13 järkätty actioneita vuosittain tai useammankin kerran vuodessa (katso lisää täältä & täältä) ja tämä vuosi ei jäänyt poikkeukseksi. Tein kuitenkin tällä kertaa jotain hieman erilaista ja kuvasin koko päivämme videolle! Videontäyteistä matskua siis odotettavissa lähipäivinä! ;)
Street Action on siis EF Ambassadoreiden järjestämä tapahtuma/tempaus kaupungin keskustassa esim. ostoskeskuksessa, ja tarkoituksena on napata kiinnostuneita juttelemaan kielimatkoista/kursseista ja jakaa omia kokemuksiaan. Tähän on aikalailla annettu vapaat kädet, ja sen voi toteuttaa hyvinkin omalaatuisesti. Me ollaan oltu sen verran onnekkaita, että ystävällinen Iso Myy on antanut meille pöytiä käytettäväksi actionia varten, ja ollaan joka vuosi saatu promopaikka aivan paraatipaikalta keskeltä kauppakeskusta!
  -> @JNSEFAmbassadors

Lisää tunnelmia meidän päivästä tulossa muutaman päivän sisään ! :) Later!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti